Vi søger gymnastiklærer til drengegymnastik, springgymnastik, gymnastiklinje og fællesgymnastik samt undervisning i ét bogligt fag på 10. klasse.

En af vores dygtige og vellidte gymnastiklærere har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en lærer, der vil indgå i skolens daglige arbejde med undervisning, tilsyn, kontaktlærerfunktion og alt, hvad et efterskolejob ellers byder på.

  • Du skal være en dygtig underviser og kunne stå inde for skolens værdier.
  • Som gymnastiklærer vil du indgå i vores gymnastiklærerteam med særligt ansvar for drengegymnastikken og linjefaget springgymnastik samt være en del af teamets undervisning i fællesgymnastik, pigegymnastik og gennemførsel af forårsopvisninger.
  • Gymnastikken er vigtig på Brøderup, her samles alle elever, og der arbejdes frem mod en opvisning, hvor der er plads til alle.
  • I de boglige fag føres eleverne op til FP10.
  • Kan du undervise i andre fag, kan de også komme i spil.

Brøderup Efterskole er grundlagt i 1867 efter Grundtvigs tanker om skole og livsoplysning for folket. Gennem tiden har skolen, med udgangspunkt i Grundtvigs tanker, skabt et læringsmiljø nøje afstemt med, hvordan vi mener, unge mennesker bedst trives, udvikles og forberedes til en god fremtid i et demokratisk samfund. De unge skal både kunne virke konstruktivt i forhold til samværet med andre mennesker og være i stand til at påvirke samfundet i en positiv retning.

Brøderup Efterskole ønsker at være en betydende faktor i udviklingen af de unge med udgangspunkt i vores værdier og ikke mindst i respekt for forskellighed og kultur.

Brøderup Efterskole er en fagligt og personligt udviklende efterskole smukt beliggende i en enestående natur. Vi lægger stor vægt på, at vores omgivelser er ordentlige, hyggelige, imødekommende og inspirerende.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Stillingen er til besættelse 1. august 2018.

Ansøgningsfrist den 23. maj.

Ansøgningen med relevante bilag sendes via mail til kontoret@befs.dk

Spørgsmål kan rettes til forstander Kasper Luffe tlf.: 2215 4136