Kunst, Smykker.

Kunst:
Kunst er et vidt begreb og kan være skabt af alverdens forskellige materialer, i forskellige former og størrelser.

I kunst arbejder vi på flere forskellige niveauer, så det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller øvet med pensel eller blyant. Alle kan udtrykke sig kreativt; det handler blot om lysten og viljen til at turde kaste sig ud i nye vilde projekter.

På Brøderup arbejder vi ud fra fælles eller individuelle oplæg og med meget forskellige udtryk og materialebrug som resultat. Derudover kan et projekt tage udgangspunkt i kendte værker, perioder eller ske på baggrund af en fælles grundidé, hvorfra man arbejder individuelt eller i grupper med det endelige udtryk. Vi skal tegne, male, forme og skulpturere i og med forskellige materialer. Kun fantasien sætter grænser her.

Perioden afsluttes med en udstilling.

Smykker:

Smykker er en vigtig del af vores påklædning og en måde at udtrykke vores identitet på, så hvorfor ikke selv tegne og udforme dem? Så du danner helt din egen stil.

Vi fremstiller ringe, armbånd, vedhæng og brocher i f.eks. sølv, bronze, sten, perler, plexiglas m.m. Der vil bl.a. blive arbejdet med følgende teknikker: lodning, smedning, slibning, indfatning og støbning.

Så sidder du med en lille guldsmed i maven, eller har du bare lyst til at være kreativ og designe dine egne smykker? – så er faget smykker lige noget for dig.

Linjefaget smykker afsluttes med en udstilling