Musik, teater og musical.

Musik: Vores liv er fyldt med musik. Kom og vær med til at spille og synge sammen med andre, der også er interesseret i musikken og dens udtryk.

Få et kig bag kulissen, hvad er det for ingredienser som fx et rock’n’roll band består af, og hvad er funk, disco, hip hop og … for noget.

Et musikliniehold på BU består af en sangergruppe og et stort orkester, og du kan deltage på mange niveauer – både som solist, korsanger og på dit instrument.

Vi spiller nutidens hits såvel som klassikere fra rockhistorien, det vigtigste er sammenspillet, og at vi hver især lærer noget nyt om musikken og vores eget forhold til den.

Hvert liniefagsperiode afsluttes med en stor koncert – vi spiller for skolen og dens gæster – hvor vi kan mærke, hvor fedt det er at stå på en scene, få folkets opmærksomhed og ”trykke den af”, som det hedder på nudansk.

Om musik i dagligdagen på Brøderup

Hvis du holder af at spille eller synge musik, så ved du, at året er fyldt med stunder, som kalder på musik. Fødselsdage, jul og påske er begivenheder, hvor vi både elsker og forventer at musikken følger med.

I årets løb har du rig mulighed for i ord og toner at være med til at præge livet på din skole. Vi elsker nemlig, når elever optræder – om det er de første spæde skridt eller udtryk for sikkert håndelag – hver fugl må synge med sit næb.

Musical:

På musicalholdet skal vi arbejde hen mod opsætning af årets musical. I starten skal man vælge, om man vil være en del af musicalbandet eller teatergruppen, da de to grupper en del af tiden vil øve hver for sig.

På teaterdelen vil vi lave forskellige drama- og improvisationsøvelser, hvor det handler om at give sig selv til kende og lære at turde at give slip på sig selv. Sideløbende vil vi arbejde med vores forestilling, som vi selv skal skrive. Det er også os selv, der skal lave kulisser, kostu-mer, dans m.m.

På banddelen skal vi arrangere og øve musikken til forestillingen. Måske vælger vi at skrive noget af musikken selv! Du kommer til selv at være med til at forme dette fag, være med til at skrive værkerne og selv være med til skabe en grobund for et fællesskab, hvor man tør give slip på sig selv!