Morgen- og aftensang:
10 minutter morgen og aften. Sange, digte, fortællinger, gruk og praktiske informationer.

Fortælle- og morgentimer og “store kor”:
4 timer á 30 minutter pr. uge
Forskelligt indhold, med samfundsfag, livsoplysning, skolevejledning, kristendom og fællessang.

Foredragsaftner:
Torsdage kl. 19.30 til ca. 21.00.
Disse er almindeligvis åbne for gæster, familie og venner fra 19.00 – 21.30. Der udarbejdes særligt program.

Plenar:
1 time á 45 minutter pr. uge (fælles afslutning på ugen med debat og orientering)

Dansk: 5 timer á 60 min pr. uge.

Matematik: 3 timer á 60 min. pr. uge. Der bliver oprettet et hold for dem, der har svært ved matematik. Holdet sammensættes på baggrund af ønske eller karakterer fra 9. klasse.

Engelsk: 3 timer à 60 min. pr. uge. Der bliver oprettet et hold for dem, der har svært ved engelsk. Holdet sammensættes på baggrund af ønske eller karakterer fra 9. klasse.

FP10: Det er obligatorisk at gå til eksamen i de prøveforberedende fag.

Pigegymnastik: 1 gang á 90 min. pr. uge
I pigegymnastik vil vi arbejde med gymnastisk grundtræning og styrkelse af kroppen. Det gør vi blandt andet  ved at hoppe, løbe, svinge og gå i takt til musik, lave mavebøjninger og  armstrækninger, ligesom vi vil arbejde med forskellige rytmiske sekvenser. Enkelte gange vil vi tømme redskabsrummet for redskaber og prøve forskellige spring af.

Formålet vil være fysisk træning med sved på panden og et smil på læben, mens vi træner frem mod skolens fælles opvisningsprogram. Pigegymnastik kræver ingen særlige forkundskaber, men forudsætter aktiv deltagelse og lyst til at bevæge sig.

Drengegymnastik: 1 gang á 90 min. pr. uge
I drengegymnastik skal vi svede sammen og overskride grænser. Her gælder det om at turde prøve nyt. En drengegymnastik time starter med at få pulsen op. Vi hopper, laver fejesving, løber, går i takt, laver armstrækninger og meget mere.
Rytmisk træning fylder også en del i opvarmningen, og sammen skulle vi gerne forbedre vores fysik. Til drengegymnastik skal der springes salto, bukspring og meget mere. I løbet af efteråret trænes der hen mod nogle elementer, som kan indgå i skolens gymnastikopvisninger.  I drengegymnastik stilles der kun krav om aktiv deltagelse i alle 90 min.

Fællesgymnastik: 1 gang á 45 minutter pr. uge
I fællesgymnastik skal vi have det sjovt samtidig med, at vi bevæger os, alle sammen.  Vi leger, sveder og griner sammen. I starten gælder det om at lære hinanden og grundgymnastikken at kende. Niveauet er tilpasset, så alle kan være med,  og vi arbejder i fællesskab frem mod skolens gymnastikopvisninger i foråret.

Fællesgymnastik ligger i sidste modul om fredagen og er med til at runde ugen af på en sjov og aktiv måde.