På linjegymnastik arbejder vi med at forbedre dit personlige niveau inden for gymnastikken. Om du er ny eller øvet gymnast spiller ingen rolle; det er lysten til at lære nyt og prøve grænser af, der definerer din udvikling. Du skal blot være indstillet på at yde maksimalt i alle timer.

I første periode vil der blive arbejdet med grundgymnastik og grundspring som udgangspunkt, og derefter er det kun dig selv, der sætter grænsen. Styrke, koordination og kondition er en god ting at have.

I anden periode arbejdes der både med springgymnastik og rytmisk gymnastik. Grundig opvarmning med både styrke-, koordinations- og konditionstræning vil være udgangspunktet for den efterfølgende spring- og rytmetræning. Vi vil fordybe os i grundgymnastikken med fokus på personlig dygtiggørelse og ”nørde” med detaljerne, så både spring og serier bliver æstetiske og seværdige. Resultatet kommer til at indgå i skolens store gymnastikopvisning.

I tredje periode vil der blive arbejdet med grundgymnastik og grundspring som udgangspunkt, og derefter er det kun dig selv, der sætter grænsen. Styrke, koordination og kondition er en god ting at have.